Als u gebruikmaakt van pendeldiensten naar de luchthaven, zijn er verschillende dingen die u moet weten over deze diensten. Dat gezegd hebbende, is het altijd goed om wat onderzoek te doen naar pendeldiensten in de steden die u van plan bent te bezoeken. Over het algemeen zijn er twee soorten pendeldiensten naar de luchthaven: multi-boarding en shared boarding.

Welke optie past het beste bij jou?

Gedeelde ritten zijn veel goedkoper, maar alleen jij en een paar andere mensen halen je op van het vliegveld en zetten je af bij je hotel. Ophaaltijden zijn voornamelijk gebaseerd op vluchtschema’s en niet op bedrijfsschema’s. Het mooie van deze service is dat je niet in de stalling gaat. Met multi-ride-services kunt u van het vliegveld naar meerdere locaties reizen, zoals hotels, om uw koffers af te geven, en van daaruit naar pretparken, zakenwijken en meer. Reserveren is verplicht als de optie voor meerdere ritten is geselecteerd. shuttle luchthaven vooraf. Sommige services bieden mogelijk geen multi-boarding-opties, dus neem contact op met het bedrijf voordat u verder gaat.

Wanneer begint de tijd?

De meeste pendeldiensten naar de luchthaven beginnen met opladen op het vertrekpunt, d.w.z. waar u de shuttle ophaalt. Veel diensten gebruiken computersoftware om vluchten te volgen, zodat u op tijd aankomt wanneer u aankomt. Dit helpt de shuttleservice ook om het probleem op te lossen als uw vlucht vertraging heeft. Sommige services worden echter gefactureerd vanaf het moment dat u uw ETA verstrekt. Als u niet zeker weet hoe u moet factureren, belt u de service of bezoekt u hun website om erachter te komen.

Biedt de pendeldienst van/naar de luchthaven een deur-tot-deurservice?

De meeste pendeldiensten naar de luchthaven halen u niet zomaar op bij de luchthaven. Deze services halen u ook op bij uw hotel, kantoor of andere locatie waar u zich bevindt. Ze halen je op volgens wat je hebt opgegeven toen je de service boekte. Afhankelijk van uw wensen moet u echter een auto kiezen, zoals een bus, limousine of sedan. Sommige services brengen hiervoor extra kosten in rekening, dus controleer de aangeboden tarieven voordat u verder gaat.

annuleringsvoorwaarden

U dient zich altijd op de hoogte te stellen van de annuleringsvoorwaarden van de luchthavenshuttle. Over het algemeen worden annuleringsverzoeken die 2 uur voor de ophaaltijd worden gedaan niet volledig in rekening gebracht. Als u echter na of tijdens de ophaaltijd belt om te annuleren, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Bij veel diensten kunt u uw planning van tevoren wijzigen via hun website.

gevolgtrekking

Er zijn veel andere dingen om naar te kijken, zoals licenties, beoordelingen, ervaringen en vloot van pendeldiensten naar de luchthaven. Vergelijk ook tarieven voordat u een bepaalde dienst kiest.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *