Dus als marketeer probeer je je baas te overtuigen om af te stappen van traditionele advertentiemethoden zoals gedrukte media, en je vindt het erg moeilijk om hem daar te krijgen. Omdat oude gewoonten meestal verharden en sterven. Met zijn toestemming kunt u enkele nieuwe technieken volgen om uw resultaten aan uw organisatie te laten zien, zoals meer websiteverkeer, meer volgers op sociale media en meer. Ja, u kunt QR-codes insluiten in printmediatechnologieën waarvan uw baas denkt dat deze de vooruitgang van de organisatie enorm ten goede zullen komen.

Hij accepteert het plaatsen van deze cijferteksten echter alleen als hij ze begrijpt. Een paar jaar geleden was deze code niet populair bij het publiek. Dus de marketingresultaten zijn minder. Maar nu is deze trend aan het veranderen, en veel mensen zijn zich er tegenwoordig van bewust. Het is dus makkelijker om met hen in contact te komen. Leg ook aan uw baas uit wat het creatieve gebruik van deze cryptografie is om anderen te betrekken bij de merknaam van uw bedrijf en de kloof tussen inkomende en uitgaande marketing te overbruggen.

Hier zijn enkele tips om u te helpen begrijpen hoe u aan de slag kunt met deze marketingmethoden, die u aan uw baas kunt uitleggen om hun toestemming te krijgen.

Het eerste dat u hier moet doen, is een free qr code generator no sign up. Het beste voor beginners zoals jij is dat er enkele bedrijven zijn die gratis QR-codegeneratoren aanbieden via hun websites. Bij het kiezen van een dergelijke generator is het de moeite waard om ervoor te zorgen dat deze de mogelijkheid biedt om zijn prestaties te volgen en te analyseren. Het is ook veilig om ervoor te zorgen dat het wachtwoord dat door de generator wordt gegenereerd, leesbaar is voor elke leestoepassing voor dit doel.

Hier is het proces van het maken van een QR met behulp van een QR-codegenerator. Het zou verstandig zijn om te kijken of ze hier een aangepaste optie bieden om wachtwoorden te ontwerpen op basis van de merknaam van uw bedrijf. Er zijn bedrijven die generatoren aanbieden die wachtwoorden kunnen genereren die vergelijkbaar zijn met logo-ontwerpen. Hier moet u beslissen welke informatie de lezer uit uw code moet halen. Het kan een link naar een portal zijn, of het werktelefoonnummer van het adres.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *