Pechhulpprogramma – Meer dan privéauto’s

 

Als u denkt aan autoclubprogramma’s, denkt u waarschijnlijk aan hulpplannen die dekking bieden voor het geval u of iemand in uw gezin onderweg vast komt te zitten. U denkt waarschijnlijk aan de zakenreizen die u maakt, de vakanties die uw gezin elke zomer doorbrengt, of de lange rit terug naar de universiteit wanneer uw kinderen de deur uitgaan.

Deze programma’s zijn echter ook beschikbaar voor voertuigen die niet in de categorie “particuliere passagier” vallen. Deze voertuigen omvatten voertuigen die eigendom zijn van het bedrijf, zoals bedrijfsvoertuigen, wagenparkvoertuigen en huurauto’s.

Aankoop van ondersteuningsplannen voor voertuigen in bedrijfseigendom

Tot nu toe wist u misschien niet dat Pomoc Drogowa Sosnowiec een optie is voor bedrijfsvoertuigen, wagenparken of huurauto’s. Dat! Veel bedrijven die pechhulpprogramma’s aanbieden, bieden ook speciale plannen voor dit soort reguliere voertuigen. Overweeg om u in te schrijven voor het Pechhulpprogramma als:

Uw bedrijf maakt gebruik van bedrijfswagens om goederen of diensten op te halen en/of af te leveren. Deze voertuigen kunnen bestelwagens, onderhoudsvoertuigen of voertuigen zijn die worden gebruikt om zakelijke apparatuur te vervoeren.
Uw bedrijf huurt chauffeurs in om voertuigen te besturen om vervoersdiensten aan mensen te bieden. Deze voertuigen kunnen taxi’s of bussen zijn.
Uw bedrijf biedt een huurauto aan.
Praat met het Auto Club-bedrijf over dekking voor uw voertuig

Wanneer u klaar bent om te winkelen voor een pechhulpprogramma dat geschikt is voor uw bedrijfsvoertuig, voertuig of huurauto, bereid u dan voor om het volgende met een bedrijfsvertegenwoordiger te bespreken.

Het aantal voertuigen dat u wilt dekken.
Het type voertuig dat u wilt dekken.
Hoe bedrijven voertuigen gebruiken.
Een persoon die een bedrijfsauto, voertuig of huurauto bestuurt.

Elk van deze factoren kan worden meegenomen bij het bepalen van de kosten en dekking die beschikbaar zijn voor uw programma.

Bespaar geld met plannen

Het inschrijven van uw bedrijfswagen, voertuig of huurauto in het programma kan worden beschouwd als een andere onnodige extra uitgave. Het runnen van een bedrijf met zoveel voertuigen is immers al duur genoeg op zich.

Het beschermen van uw voertuig met een verzekering kan u echter geld besparen. Veel pechhulpplannen bieden hulp wanneer de bestuurder:

Weinig brandstof.
Ervaar een lekke band.
Vergrendel de autosleutel.
Het vereist een “sprong” (oplaadbare batterij).
Het voertuig moet worden afgesleept.
Spoedtransport is vereist.
Ik heb hulp nodig bij het plannen van een reis en het vinden van mijn weg.

Elk van deze situaties kan kostbaar en tijdrovend zijn, maar met het Emergency Assistance Program betaalt u jaarlijks een vast bedrag voor alle diensten. Het kan u en uw voertuig ook beschermen in geval van nood langs de weg.

Zoek bij het zoeken naar autoclubprogramma’s voor commerciële voertuigen, wagenparken of huurauto’s naar bedrijven die gespecialiseerd zijn in pechhulp voor dit soort voertuigen en die de gewenste dekking bieden tegen een prijs die bij uw budget past.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *