Op maat gemaakte houten borden zijn het perfecte kindercadeau.

 

Het probleem met veel cadeaus voor kinderen tegenwoordig is dat ze na een paar dagen gemakkelijk vergeten of ontgroeid zijn. Dat is de reden waarom zoveel mensen gefrustreerd raken als ze voor hun kinderen kopen, op zoek gaan naar de goedkoopst mogelijke items en proberen een cadeau te vinden dat bij hun geslacht past. Daar deden ze hun plicht als vrienden en buren. Maar het hoeft niet zo te zijn! Een op maat gemaakt houten bord met de naam van uw kind erop zal niet alleen de speciale dag van uw kind opvrolijken, maar zal de ouders ook laten weten dat u genoeg aan hen hebt gedacht om de moeite te nemen om zo’n geschenk te ontvangen!

Ik moet nog een kind ontmoeten dat er niet van houdt zijn of haar naam ergens op te zien! Het geeft ze het gevoel dat ze speciaal zijn en laat tenminste één persoon weten dat ze denken dat ze speciaal genoeg zijn om alle moeite te doen om een houten cadeaus  te vinden met hun naam erop. Elke keer dat ze dat bord zien, denken ze dat iemand genoeg om ze geeft om ze een speciaal cadeau te geven. Als het gaat om houten borden die tientallen jaren meegaan, zal je kind dat gevoel behouden, zelfs als ze groter worden. Welk ander geschenk kan dat zeggen?

En alsof dat nog niet genoeg is, is de prijs van op maat gemaakte houten borden voor kinderen zeer redelijk. De meeste kinderborden kosten tussen $ 15 en $ 50, afhankelijk van de complexiteit van het bord. Het is bijna onmogelijk om voor die prijs goedkoop gemaakt speelgoed te kopen.

Een van de meest populaire houten kinderborden die ik snij, is wat ik slaapkamerborden noem. Dit is meestal een houten bord van 5×10 dat ik heb uitgehouwen en ontworpen om boven de deur van een kind te hangen. Je kunt bijvoorbeeld ‘Evans Room’ of ‘Tracy’s Room’ zeggen. Een bord als dit brengt niet alleen echte waarden bij uw kind naar boven, maar geeft ook een gevoel van eigenaarschap in de kamer. Het zegt tegen hen: “Dit is mijn kamer.” Nu hun kamer officieel als hun kamer is geclassificeerd, willen ze het misschien een beetje schoner houden!

Op maat gemaakte houten kinderborden zijn er in alle soorten en maten. Als uw kind ouder is, kunt u een van onze op maat gemaakte houten borden krijgen met hun naam en een uniformnummer in de afbeelding. Populaire afbeeldingen voor bewegwijzering zijn onder meer sportafbeeldingen zoals honkbal of voetballers, ballen of teammascottes zoals honkballen, voetballen en voetballen. Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor je kinderen of de kinderen van iemand anders, kijk dan eens naar onze gepersonaliseerde houten borden.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *