Geniet van het warme water van de zwembadwarmtepomp en verleng het zwemseizoen in het noordoosten

Voor gezond gezinsplezier tijdens de zomermaanden is er niets beters dan spelen in het zwembad in de achtertuin. Maar de hete zomerdagen zijn geteld, vooral als je in het noordoosten woont en niemand in koud, ongemakkelijk water wil zwemmen. Dus voordat u in zo’n diepe investering duikt, moet u de vele voordelen overwegen om uw geen warm water en uitnodigend te houden.

Een van de meest economische en energiezuinige manieren om een buitenzwembad te verwarmen, zwembadwarmtepompen gebruiken een kleine hoeveelheid elektriciteit om warmte uit de buitenlucht op te vangen en over te dragen aan het zwembadwater. In tegenstelling tot conventionele zwembadverwarmers op olie of gas, die fossiele brandstoffen verbranden om warmte te genereren, zijn zwembadverwarmers met warmtepomp milieuvriendelijk en hebben ze aanzienlijke voordelen voor huiseigenaren in het noordoosten, van efficiënte, stille werking en langdurige prestaties tot lagere brandstofkosten en langer zwemmen . biedt. seizoen.

Beginnend bij ongeveer $ 1.500 voor een standaard standaardeenheid, hebben zwembadwarmtepompen een hogere startprijs dan traditionele zwembadverwarmers. Na de eerste aankoop en installatie werken deze kosteneffectieve verwarmingssystemen echter tegen een derde van de kosten van een traditionele olie- of gaszwembadverwarming, waardoor huiseigenaren aanzienlijk kunnen besparen op het energieverbruik op de lange termijn.

Gebruikmakend van hetzelfde principe als koelkasten en airconditioners, halen zwembadwarmtepompen water uit de pomp van het zwembad terwijl het water in het zwembad circuleert en door een filter wordt geleid. De ventilator van de warmtepomp zuigt buitenlucht aan en leidt deze over de verdamperspiraal. Zolang de buitentemperatuur boven de 45°F blijft, neemt het vloeibare koelmiddel in de verdamper warmte op uit de buitenlucht en verandert het in een gas. Het warme gas van de spoel wordt door een compressor geleid, die zijn warmte verhoogt om zeer heet gas te produceren, en gaat vervolgens door een condensor. De condensor draagt warmte over van de hete gassen naar het koelere zwembadwater terwijl het door de verwarming circuleert. Het verwarmde water wordt teruggevoerd naar het zwembad. Het hete gas dat door de condensorspiraal stroomt, keert terug naar vloeibare vorm en keert terug naar de verdamper, waar het hele proces opnieuw begint.

Zwembadpompen kunnen zowel in bovengrondse als bovengrondse zwembaden worden gebruikt en moeten worden gedimensioneerd op basis van de oppervlakte van het zwembad en het verschil tussen de watertemperatuur van het zwembad en de gemiddelde luchttemperatuur. Blootstelling aan wind, luchtvochtigheid en nachttemperaturen kunnen ook van invloed zijn op de verwarmingslast van een buitenzwembad. Zwembadverwarmers worden beoordeeld op basis van Btu-vermogen en paardenkracht (pk), met standaardmaten variërend van 3,5 pk/75.000 Btu tot 6 pk/125.000 Btu.

Met de juiste installatie en goed onderhoud kunnen zwembadverwarmers met warmtepompen maximale efficiëntie bieden. Het is het beste om een gekwalificeerde zwembadprofessional uw warmtepomp te laten installeren en ingewikkeld onderhoud en reparaties uit te voeren, vooral de eerste elektrische aansluitingen. Vanwege de vele bewegende en elektrische onderdelen van een warmtepomp moeten ook regelmatig onderhoud en jaarlijkse aanpassingen worden uitgevoerd door een ervaren zwembadverwarmingsprofessional.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *