Hoewel de meeste grote apotheekketens voorzichtig zijn met het volgen van lokale en nationale normen met betrekking tot het runnen van een medische winkel, zijn er een aantal kleinere onafhankelijke vestigingen die moeilijk te peilen zijn met betrekking tot authenticiteit.

Hoewel er maar een klein beetje gezond verstand voor nodig is om een betrouwbare apotheek of verkoper te onderscheiden van degenen die frauduleuze producten verkopen, is waakzaamheid in dit opzicht uiterst belangrijk.

Vergeet niet dat er veel apotheken zijn die:

Zijn geen erkende apotheken.
Geef geen juiste diagnose en verkoop medicijnen die mogelijk niet veilig zijn voor uw aandoening.
Bescherm uw persoonlijke gegevens niet.
Daarnaast kunnen veel van deze apotheken die medicijnen verkopen:

Vals of vals,
Te zwak of extreem sterk,
Bevat ingrediënten die gevaarlijk zijn,
voorbij hun vervaldatum,
Niet goedgekeurd door de FDA,
Niet vervaardigd volgens de veiligheidsnormen waaraan farmaceutische bedrijven geacht worden zich te houden,
Onveilig om te gebruiken met andere bestaande medicijnen of producten die u gebruikt. Dat wil zeggen, er zijn kansen op interacties tussen geneesmiddelen,
Het niet volgen van normen met betrekking tot correcte etikettering, opslag en verzending.
Uzelf beschermen bij het kopen van medicijnen bij een instelling:

Spreken met de arts: Voordat u een apotheek bezoekt, wordt het ten zeerste aanbevolen om met uw voorschrijvende arts te praten. Als u voor het eerst een nieuw medicijn Amoxcilline kopen zorg er dan voor dat u een lichamelijk onderzoek ondergaat waaruit blijkt dat u in staat bent om dat medicijn te gebruiken. Vermijd het gebruik van medicijnen die niet door uw arts zijn voorgeschreven. Zorg ervoor dat u uw arts heeft geraadpleegd over eventuele speciale stappen die moeten worden genomen tijdens het invullen van uw recept.

Uw bron kennen: zorg ervoor dat de apotheek waarvan u koopt een vergunning heeft van alle noodzakelijke nationale en staatsraden. Als koper heeft u het recht om de apotheker te vragen of de apotheek te benaderen om te informeren of een bepaalde vestiging al dan niet een erkende apotheek is. Bovendien kunt u ook een gedetailleerde lijst krijgen van de erkende apotheken die medicijnen verkopen in uw plaats.

Een typische authentieke apotheek heeft ook een gediplomeerde apotheker om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook aanbevelingen krijgen van uw voorschrijvende arts. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw arts en uw apotheker samenwerken om uw medische veiligheid met betrekking tot het gebruik van medicijnen te waarborgen. Het internet kan ook een goede bron zijn om de authenticiteit van een bepaalde winkel te meten.

Tot slot is het van groot belang dat u een vestiging kiest die uw privacy beschermt. Zorg ervoor dat u persoonlijke, demografische en medische informatie alleen verstrekt nadat u zeker bent van de veiligheidsnormen van het etablissement. Zoek uit of ze software gebruiken om uw logboeken bij te houden of om fysieke gegevens bij te houden.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *