Stel dat u uw eigen bootreinigingsbedrijf wilt starten. Het is een dienstverlenend bedrijf dat zich meestal bezighoudt met high-end klanten, de mensen van Soedan. schoonmaken boot en jachten is een fatsoenlijke manier om de kost te verdienen. Het is leuk om de jachthaven op te gaan en in de buurt van de coole uitrusting te zijn en te schitteren. Als voormalig franchisegever in de jachtreinigingsbranche krijg ik vaak branchegerelateerde vragen. In plaats van simpelweg vragen voor één operator te beantwoorden, willen we deze antwoorden graag delen met anderen die het misschien leuk vinden om informatie te ontvangen. Onlangs kreeg ik een hele leuke vraag:

“Kun je me snel de naam geven van een product dat je zou willen aanbevelen? Zeep en borstel en paal bedekt. Laten we eens kijken naar het type wasgel en wat voor vernis of vernis we in de cockpit moeten gebruiken. Specifieke producten voor vinyl lakens. wat dit is.”

Nou, eerst zou ik de Starbrite-lijn willen aanbevelen voor gelcoatzepen en AutoMagic. Er zijn een aantal echt goede zepen in de auto-productlijn die geweldig werk doen op gelcoats, maar niet erg goed zijn op teakhouten vloeren en hout. hardware goed. Ik hou van AutoMagic’s Seal It, een was met polymeeroplosmiddel. Makkelijk te gebruiken en werkt geweldig, maar heeft nog een laag nodig om beter met zout water mee te gaan voor boten op het meer. Geweldig voor de eerste laag van elke boot in elke omgeving.

Met-ALL is goed voor aluminiumpoets, gebruik het met zuiveringszout. Voor vinylplaten kun je bijna beter een onderhoudsproduct gebruiken om geld te besparen. Dunnere barkrukstoelen, of het soort dat u gebruikt in fast-casual restaurants, dunnere bootstoelen. Ook hiervoor heeft Zep Chemicals een voordelige lijn.

Een kwaliteitsproduct laat uw werk zien, stelt u in staat meer te vragen en krijgt in de toekomst betere aanbevelingen. Het is dus het extra geld waard om de beste te krijgen.

Een andere bootschoonmaakondernemer vraagt:

“Komen jullie kosten in rekening voor het polijsten en waxen van boten als extra service? Het bedrijf waar ik voor werkte, zal bijvoorbeeld boten willekeurig waxen na het polijsten of op verzoek. Nu willen klanten dat boten worden gepoetst na een wekelijkse of tweewekelijkse wasbeurt. Meer Vroeger was dat zo normaal zijn, maar is dat nu waar? Voor zover ik weet, moeten boten niet zo vaak in de was worden gezet als ze worden gepolijst (om ze glanzend te houden) en nogmaals, dit zijn slechts toevoegingen aan het schoonmaken, toch?”

Vanuit het oogpunt van de klant is poetsmiddel wanneer de boot licht geoxideerd is en wax is om de boot te beschermen, maar in werkelijkheid doet de huidige wax een beetje zowel schoonmaken als waxen. Dieptereiniging kan worden beschouwd als polijsten, terwijl waxen dichter bij onderhoud ligt. Ja, je moet extra betalen voor de nagellak. Als je naast het wassen ook een waxcoating wilt, moet je wat meer wax aanbrengen als je een spraywax wilt, of een beetje meer wax als je een lichte vloeibare wax wilt en deze polijsten. meer was.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *